Nya spännande tider

Just nu går vi mot spännande nya tider på Hundens UtbildningsAkademi. Igår skrev vi på vårt nya hyresavtal, som gör att vi kommer att flytta till Brösarp med vår verksamhet.

Varför flytta från en liten ort till en ännu mindre kan man kanske undra? Är det verkligen så företagsekonomiskt?

Jo, det tror vi absolut att det är, för vi planerar att få Brösarp att bli ett verkligt Mecka för hundfolk. Vi hyr fantastiska lokaler av Vårdhundskolan som finns på plats i Brösarp sedan januari, vilket innebär att hund redan finns på kartan för Brösarp.

Vi kommer att starta butik, där det kommer att gå att få tag på BARF mat, men även naturligtvis annan mat som är bra för hunden. Vi kommer inte att ha foder med vete eller majs, eller biprodukter. I affären kommer vi även sälja godis, leksaker och allt annat man kan tänkas önska sig för ett aktivt hundliv.

Vårdhundskolan bygger just nu en aktivitetspark för hund och människa, där man kan ha verkligt roligt tillsammans. Bara denna park blir en orsak till ett Brösarpsbesök! Det går att köpa årskort till parken, och varför inte passa på att aktivera hunden samtidigt som du handlar hundmaten?

Vårdhundskolan har fantastiska lokaler, och vi hyr två egna delar av dessa. En del där vi har affär, kursverksamhet och yrkesutbildning, och en del där vi har rehab och friskvård för hund och människa (vi har naturligtvis en leg.arbetsterapeut och diplomerad människomassör samt en cert.hundfysioterapeut, hundmassör på plats). Vi har dessutom möjlighet att hyra in oss i deras stora mässhall på 450 kvadrat, och där kommer vi att ha olika arrangemang i form av till exempel föredrag, seminarier, läger och workshops.

Brösarp är en mycket vacker plats och dessutom väldigt hundvänlig. Det finns fantastiska skogar i området där det går att spåra och göra annan härlig aktivitet, förutom att bara ta underbara promenader. Dessutom ligger Haväng/Ravlunda skjutfält väldigt nära, och där får man ha hunden på stranden året runt!

Jag har dessutom fått den extremt stora äran att vara lärare/instruktör på Vårdhundskolan från och med augusti. Min debut i detta sammanhang blev ett litet mini hönsläger för koreaner, där de fick lära sig att förstå vilka fantastiska lärare hönorna är och vilken förbättring hönsträning kan ha på vår egen förmåga som tränare. Det blev många aha upplevelser och skratt.

Hönsläger är ytterligare något vi kommer att ha i våra nya lokaler.

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev om du vill ha koll på allt nytt som händer på Hundens UtbildningsAkademi den närmaste tiden.

Ha kul tillsammans med din hund,

Natasja