MALMÖ


INSTRUKTÖR:
MARIE SEHLIN

Nästa kursstart
Ingen inplanerad kursstart.
Är ni några vänner som är intresserade av kursen så kan vi komma överrens om tider för kurstillfälle. 


KLICKERTRÄNING FÖR NYBÖRJARE

Förkunskaper:
Kursen är till för nybörjare inom klickerträning. Det är en fördel om du har en god grundkontakt med din hund och ev har gått grundkurs. För övrigt spelar det ingen roll vilka förkunskaper du har.

Kursen kommer ge dig grundläggande kunskaper i vad klickerträning är. Vad är SMART? och vad bör du undvika. Varför använder man egentligen en dosa som gör ett klickande ljud? Vi tränar på att bli bra på att iaktta hundens beteende. Vi går igenom den inlärningspsykologiska effekten med klickerträning. Vi tränar på att lägga våra kriterier på den nivån som hunden är på. Vi kommer även komma in på lekens betydelse i träningen. Vad är lek egentligen? Vi kommer gå igenom hur du kan göra en träningsplan som passar just er. Alla är vi olika så även hundarna, även om vi alla lär oss på samma sätt rent psykologisk, så är vi också individer.
Under kursen får du själv definiera ert mål och jobba mot det under handledning av mig. Så deltagarna kan ha helt olika mål och ingenting är mer rätt än något annat. Gruppen är liten för att jag ska ha största möjlighet att handleda så rättvist som möjligt.

MÅLET MED KURSEN

Efter kursen är målet att du ska ha det verktyg som krävs för att på egen hand träna vidare genom klickerträning samt att du ska ha förstått vad grundläggande begrepp innebär.

INNEHÅLL

KURSENS OMFATTNING

3 timmars teori
5 timmars praktik

HUNDEN ÅLDER

Klickerträning kan du börja med i vilken ålder som helst. Det är aldrig för sent och heller aldrig för tidigt. Denna kursen är dock för hundar med viss grundlydnad och följsamhet redan.

PRIS

1800 kr

ANMÄL DIG HÄR!

Obs: Site Builder har inget alternativ att lägga till mer än 9 fält i formuläret.